Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
krasa.cz
Vše pro vaši krásu
parfemy.cz
Značková parfumerie
hodinky.cz
Značkové hodinářství
sperky.cz
Značkové klenotnictví
vivantis.cz
Být sám sebou
logo  
lékařská poradnakatalog stránekobchod pro zdraví

Najdete nás na facebooku
Zdravá výživa


Ryze ženská přitažlivost
Mandlový olej ze semen mandloně – pomocník pro (nejen) krásnou kůži
10.10.2018

Mandlový olej je jednou ze složek, se kterou se můžeme setkat u přípravků z oblasti přírodní kosmetiky. Získává se se získává lisováním zralých semen mandloně obecné. Mandloň obecná je subtropická dřevina s bílým až lehce růžovými květy, která dorůstá výšky až osm metrů. Pochází původem z Číny, odkud se rozšířila do Sýrie, Egypta nebo tehdejší Persie (dnešní Írán).  Velmi si ho oblíbili také staří Řekové a Římané. Je tmavě žlutý a má jemnou oříškovou chuť a charakteristickou vůni.

Apigenin
09.10.2018
Petržel obsahuje apigenin Snažím se hledat přírodní prostředky, které mohou pomoci nemocnému tělu. Najít takový prostředek je radost, přináší naději k lepšímu efektu terapie.
Jak vybrat nejlepší rostlinný protein? (komerční sdělení)
09.10.2018

Taky se cítíte zaskočeni širokou nabídkou rostlinných proteinů? Pátráte po tom, jak se mezi sebou liší? A který je právě pro vás ten pravý? Vysvětlíme vám to jednoduše, přehledně a srozumitelně ve třech krocích.

Vliv astaxanthinu na kardiovaskulární systém
08.10.2018
Kardiovaskularni system
Vliv astaxanthinu a jiných karotenoidů na kardiovaskulární systém je předmětem výzkumu celé řady světových studií. Kardiovaskulární onemocnění spojená s aterosklerózou (tj. kornatění cév, které vzniká v důsledku ukládání tukových látek, v první řadě cholesterolu, na stěnách cév) představují v současné době jednu z nejčastějších příčin nemocnosti a úmrtnosti ve vyspělých zemích.
Olej z konopného semínka
08.10.2018
Olej z konopí Oleje řadíme na seznam běžně používaných surovin, ze kterých denně skládáme svůj jídelníček. V Česku však stále, bohužel, tomuto seznamu vévodí slunečnicový olej. Na zmíněném oleji, ač je k těmto úkonům naprosto nevhodný, velmi často potraviny upravujeme, prohříváme a smažíme. Slunečnicový olej se vyznačuje nízkým bodem zakouření, to znamená, během prudkého zahřátí, kterého docílíme právě smažením, jej velmi rychle znehodnotíme.
články o zdraví: 4981   1 2 3 4 5 ... 997



Čím víc léků, tím víc nemocí... aneb porozumění místo boje
Jíst jedno jídlo denně - cesta k omlazení i dlouhověkosti, která není pro každého
Priessnitzův obklad
Cukrovka - příznaky a hodnoty glykemie
Sušení ovoce a zeleniny
Hemoroidy - léčba, která zabírá
Červená fermentovaná rýže
Jaké největší stravovací chyby děláme
Nejčastější příčiny bolestí na hrudníku
Nemoc není zlo, umožňuje člověku zlepšit charakter
(c) 2004-2018 www.celostnimedicina.cz
O násRSS